כניסה
למנויות
צרו קשר

רטטוי של אושרת

רטטוי של אושרת

רכיבים:

חציל 1 בינוני

2-3 קישואים

עגבניה 1

בצל בינוני

5 שיני שום קצוצות

פפריקה

מלח

 

אופן הכנה:

מאדים במעט שמן את הבצל עד להזהבה בהירה.

מוסיפים קוביות של עגבניה ומבשלים קלות.

מוסיפים את הקישואים והחצילים לאחר שקילפנו את קליפתם וחתכנו לקוביות.

מוסיפים את השום

מוסיפים כף וחצי פפריקה.

ומלח לפי הטעם.

נותנים לתבשיל להתבשל על אש נמוכה. אין צורך להוסיף נוזלים כי הירקות מפרישים נוזלים משלהם.

מערבבים מידי פעם ונותנים לזה להתבשל לאט לאט. עד שמתרכך.

אפשר לאכול חם כתוספת לארוחה.

אפשר להגיש קר כסלט

 

איך נתייחס:

ניתן לשלב בארוחה חופשי בגדר ההגיון 
להאמין. לפעול. להגשים.